Fotografering gravid

Fotografering, når du er gravid - hvordan og hvornår?

Det er en helt unik periode i en kvindes liv, når hun er gravid. Derfor vælger mange også at få taget nogle dejlige graviditetsbilleder undervejs i denne periode. Sådan nogle billeder er dejlige at kigge på senere i livet, og de er af stor betydning både for barnets forældre og for barnet selv.

Du burde unde dig selv af få taget nogle graviditetsbilleder af en professionel fotograf. Så får du nogle billeder, som er af en helt anderledes sublim kvalitet end dem, du selv kan tage. Du kan enten få lavet en enkelt billedserie, eller du kan få taget nogle flere i løbet af graviditeten. Dem bliver du glad for.

 

Kontakt

Hvordan skal billederne tages?

Graviditetsbilleder kan tages, lige som du gerne vil have dem. De kan være med dig alene, eller de kan være sammen med din partner og/eller dine øvrige børn. De kan tages i fotografens studie, de kan tages hjemme hos dig selv, eller de kan tages ude i det fri. Du kan også vælge, om du skal have mere eller mindre tøj på, når billederne skal tages. Med andre ord er der ingen grænser for, hvor og hvordan disse billeder skal tages.

Du vil altid have en samtale med fotografen, inden billederne bliver taget. Her har du mulighed for at komme med dine tanker og ønsker i forbindelse med billederne. Herudfra kan fotografen så lave det perfekte setup til billedshootet.

gravid-fotografering
gravid fotografering
Gravid fotograf, gravid mave, gravid fotografering, mavebilleder
Gravid fotograf, gravid mave, gravid fotografering, mg
Billeder af gravid fotografering i Vejle
Gravid portræt - Fotograf
gravid billeder i Vejle
graviditetsbilleder vejle
din gravide mave
Graviditetsbilleder - Mavebilleder i trekantsområdet
gravid-foto-2-1
portræt af en person
Billeder af graviditetsbilleder
Billeder af graviditetsbilleder
gravid
gravid-fotografering-4

Hvornår skal graviditetsbillederne tages?

Mange vælger at vente med at få taget billeder af den gravide kvinde, til der er en stor flot mave at fotografere. Der er også mange, der får taget billeder af den voksende mave undervejs i graviditeten. Dermed kan barnets vækst følges og dokumenteres. Det kan enten være et billede for hver måned på en bestemt dato, eller det kan være et billede for hvert semester eller trimester.

Vælg den hyppighed for foto-seancerne, som du foretrækker. Uanset hvilken hyppighed du vælger, så vil det være guld værd for jer at have nogle billeder af den periode, hvor baby lå inden i mors mave.

Om så billederne skal tages på det samme sted hver gang, eller det skal være i skiftende omgivelser, det afgør du selv. Der er i det hele taget gode muligheder for selv at få indflydelse på, hvordan og hvornår disse vigtige billeder bliver taget. Tag fotografen med på råd, og få taget de smukkeste graviditetsbilleder.

Fotografen Aarhus

Kontakt fotografen