Job ansøgning og CV – Fotograf

Billeder til Job ansøgning og CV? Mangler du lige det gode billede, der gør, at du kommer øverst i bunken med ansøgninger? Mangler du en fotograf i Aarhus til dine nye CV billeder eller billeder til hjemmeside eller ansøgning?

Billede til CV

Et billede og den fysiske fremtoning betyder meget i relation til andre mennesker, og det gør det også, når man søger job. Derfor er det vigtigt med at godt billede, der udstråler troværdighed, selvsikkerhed, og appellerer til den, der skal bladre ansøgningerne igennem og læse dem. Vi fotograferer til alle slags cv og ansøgninger i Aarhus.

medarbejderportræt+aarhus+fotograf

Blikfang er afgørende – kom øverst i bunken

På et billede til en ansøgning, hvor læseren måske kun skimmer ansøgningerne, betyder det meget, at billedet fanger opmærksomheden. Det kan gøres på flere måder, og skal selvfølgelig gøres diskret, så det bliver modtaget efter hensigten. Det er slet ikke utænkeligt, at lige det gode billede gør, at det er din ansøgning, der bliver gemt i den gode bunke.

fotograf+portræt+aarhus

Personligt udtryk skal fanges i billedet

Personen bag portrættet skal fanges fra sin bedste side. Det er fotografens opgave at skabe den gode stemning, så personen der fotograferes slapper af og nyder selve fotograferingen, og ad den vej fanger “modellens” personlighed på billedet. Det er de personlige billeder med det rigtige udtryk, der sælger varen, so to speak. Mangler du lige DET foto der hjælper dig videre med din Job ansøgning og CV? Så book en professionel fotograf fra Aarhus til dine næste portrætter.