foto-logo

Erhvervsfotograf Aarhus

Erhvervsfotograf Aarhus med stor erfaring indenfor virksomhedsprofilering, medarbejderportrætter, stemningbilleder fra virksomheden. Billeder af bygninger, biler, arbejdssituationer til både hjemmesiden og de sociale medier. Billeder der fortæller en god historie kan ofte gøre forskellen for hvem jeres potentielle kunder vælger. Vi skaber altid en “rød tråd” igennem vores fotodokumentar fra en dag i jeres virksomhed. Skab åbenhed og vis jeres kommende kunder og samarbejdspartnere hvem i er og hvorfor i er så gode til det i laver. Erhvervsfotograf Aarhus til fotografering af virksomhedsprofil og erhvervsportrætter i hele Århus og resten af Østjylland. Book en erhvervsfotografering i Aarhus idag.

Fotografering Østjylland

Erhvervsportræt

 

Erhvervsfotograf til flotte og stilrene erhvervsportrætter. Vi laver naturligvis også fotografering af virksomheder og andre erhverv, i og omkring Aarhus. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne, hvilket sikre jer flotte og kreative vinkler, samt teknisk flotte fotos, til jeres hjemmesider og tryksager etc. Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed og laver billeder af Jeres ansatte og direktionen. Det gør vi fordi vi ved vores kunder gerne vil have så lidt forstyrrelse i den daglige arbejdsgang, som muligt.

Virksomhedsprofilering

På jeres “om os” side, vil man altid forvente, at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig, for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud. Det sender et seriøst signal fra jeres side til jeres kunder at i tror på fornyelse. Så jeres profil fremstår både unik og prof. Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Erhvervsbilleder

FOTO OPGAVER

Billeder af virksomheden

Vi laver også interiør fotografering af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres firma frem for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv til os og hør mere om erhversfotografering i og omkring Aarhus. Samarbejde med Erhverv Aarhus.

Vis din virksomhed

Det er vigtigt at i er stolte af jeres virksomhed. Vis din virksomhed frem i form af flotte billeder. Miljø og On-location billeder ved professionel erhvervsfotograf fra Aarhus. I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Event eller housewarming?

Der er mange måder at vise hvad jeres virksomhed både kan og vil. Skal i holde et event eller en housewarming og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med. Kontakt os og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

Produktfoto og packshots?

Skal i igang med at skabe fornyelse af jeres produktkataloger til hjemmesiden eller jeres webshop? Det er vigtigt at i husker at billeder uanset hvilken form de ryger på nettet i, er jeres ansigt udadtil. Derfor er det ikke ligemeget hvilken erhvervsfotograf Aarhus i booker til opgaven. Vi har mere end 10 års erfaring med fotografering af produktfotos og packshots til webshop, de sociale medier, tryksager etc.

Fotografering af medarbejdere

Vi ved godt allesammen når vi lander på en hjemmeside, vi har søgt efter i Google, at noget af det første vi gør, er at klikke ind under punktet “om” virksomheden. Vi vil vide hvem vi handler med idag. Det siger sig selv at har man ikke gode vellignende fotos af sig selv på hjemmesiden, så vil folk vurdere jeres hjemmeside, som useriøs og hoppe videre til konkurrentens hjemmeside. Vi hjælper jer gerne med fotografering af medarbejdere i Århus. I får på den måde nogle professionelle portrætter af de ansatte i kan være stolte af.

Fotografering i virksomheden

Som det er med fotografering af peronalet, så er det også vigtigt at i har nogle gode fotos af jeres virksomhed, liggende på nettet. Idag handler folk mere med hjertet end fornuften, og i skal derfor sørge for at personificere jeres erhverv i retningen af jeres potentielle købere. Gode billeder af virksomheden og glade ansatte, sender et signal til jeres besøgende, at i er både seriøse, men også en virksomhed med en god personale ånd. Gode fotos fra jeres erhverv, kan også sagtens være med til at tiltrække nye kvalificerede medarbejdere.

Professionelle billeder

Når i booker en erhvervsfotograf Aarhus, så får i både en uddannet og erfaren fotograf. Vi har arbejdet med fotografering af erhverv i Århus gennem de sidste 10 år. Det sikrer jer både en god service og selvfølgelig nogle billeder af høj kvalitet. Vi indgår ofte et samarbejde med de virksomheder vi fotograferer for. Det kan være noget med vi hvert andet år fotograferer personalet. Vi laver en fotograf pris, med diverse rabatter, så i på den måde kan få opdateret jeres portfolio på hjemmesiden, uden at skulle betale kassen hver gang.

Gør det ordentligt

HUSK! Jeres billeder er jeres ansigt udadtil. Derfor bør i også bruge god tid på at vælge jeres erhvervsfotograf Aarhus til opgaven. Der er rigtig mange fotografer, der tilbyder erhvervsfotografering. Men det er langt fra alle, der leverer god kvalitet. Vores anbefaling til jer, vil være at udvælge 2-3 fotografer i gerne vil gå videre med og så bede dem fremvise referencer og billeder fra lignende fotoserier fotografen har lavet. På den måde sikrer i jer at fotografen har erfaring med den type billeder og ikke mindst stil i ønsker jer, skal sælge jeres online profil til jeres potentielle kunder.

Fotograf Lone Brand

Grønnegade 93, 8000 Aarhus

Tlf: +45 42679011

Kontakt

14 + 14 =