Dygtige fotografer ved hvordan…..

Se bedre ud på billeder

Sådan ser du bedre ud på billeder. Lad den professionelle fotograf i Aarhus guide dig så du får de bedste billeder af dig selv.

“Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph.”

Vælg en professionel fotograf

Sådan ser du bedre ud på billeder

Vi alle vil sku gerne se godt ud på vores billeder. De fleste mennesker er deres egne værste kritikere, så derfor er du meget langt fra alene, når det kommer til utilfredshed med dig selv og dine “evner” på billeder. Du kan dog trøste dig med, at mange andre sjældent lægger mærke til de få skønhedsfejl, du selv gør et større show ud af.

Der er selvfølgelig en nogle ting, du selv kan gøre, så du forhåbentlig kan få en større følelse af tilfredshed i forhold til dit udseende på billeder. I nedenstående artikel deler vi en håndfuld gode tips og tricks, der hjælper dig til at stå super skarp på billeder.

Skal du bruge nye billeder ved en fotograf i Aarhus, så er du mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Portræt

Find din bedste side

Det er meget få af os mennesker, hvor vores ansigter eller hoved er 100% symmetriske. Derfor vil du også opleve, at den ene side af ansigtet kan fremstå lidt “pænere” end den anden side. Der er mange faktorer, der kan spille ind, når det drejer sig om, hvilken side af ansigtet der er pænest. Det kan være dit hår, dine tænder, ansigtsformen etc. Alt dette kan satens have indflydelse på, hvilken du betragter, som “din bedste side”.

Hvis du endnu ikke ved hvilken side, der er din bedste, kan du eksperimentere lidt med det derhjemme foran spejlet, eller ved at tage et par prøvefotos af dig selv. Når du har fundet ud af, hvordan du skal vende på billeder, kan du altid vende den ”pæne” side til, og på den måde få et bedre resultat.

Fotografen råder

Knib øjnene lidt sammen

Du kender måske allerede dette geniale trick? Det benyttes ihvertfald stadig flittigt på internettet. Tricket benyttes ofte af forskellige kendisser, når de skal posere på den røde løber ved en oskar uddelling etc. Det er heller ikke uden grund, at netop denne teknik er så populær.

Teknikken er egentlig ret simpel: Du kniber øjnene lidt sammen, så du får et mere intenst og udtryksfyldt blik. Forestil dig, at du prøver at fokusere på noget på lang afstand – det er dette ansigtsudtryk, som du skal gå efter.

Det er ikke dog ikke helt ligemeget, hvordan du lader dine øjne knibe sammen. Du kan hurtigt komme til at ligne en, der er ved at dratte i søvn eller står et sted med for meget sol i øjnene. Hvis du vil gøre det helt korret, bør du kun knibe den nederste del af øjnene sammen. Det gør at dine øjenbryn og resten af ansigtet ikke bevæger sig. Det er selvfølgelig altid en god idé at træne lidt træning, så du får styr på teknikken. Derfor bør du også øve dig derhjemme foran spejlet, inden du benytter dig af teknikken.

“Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is.”

Fotografen anbefaler

Smil ikke for meget

Du bør selvfølgelig smile på et billede, hvis du ønsker at fremstå både sød, rar og imødekommende. Det er bare ikke totalt ligegyldigt hvor meget, du smiler.

Når du smiler på et billede, handler det ikke om at se glad ud, men om at skabe en forbindelse med dem der ser på billedet. Når du smiler, skal du derfor forsøge at se venlig og imødekommende ud i stedet for glad.

Igen kan det være en fordel at øve sig lidt foran spejlet. Smilet, du vælger, skal gerne være et, du ville kunne holde i flere timer. Kan du ikke det, smiler du formentlig for anstrengt og for påtaget.

Book en professionel fotograf Aarhus til opgaven og få nogle stærke og personlige billeder.

Fotografen guider

Peg hagen opad

I hvileposition hænger de fleste af os en smule med hovedet, hvilket resulterer i rynker på halsen eller måske endda en lille dobbelthage. Begge dele er værd at undgå, hvis du skal stå skarpt på billedet, og heldigvis er det ganske let med et lille trick.

Når du skal have taget dit billede, uanset om det er forfra eller i profil, skal du sørge for at din hage peger en lille bitte smule opad. Gør du det, vil din hals glatte sig ude, så både rynker og dobbelthage forsvinder.

Artiklen er bragt i samarbejde med Onlymen.dk. Besøg magasinet og læs flere spændende artikler her https://onlymen.dk/

Kontakt Aarhus foto

Skriv til os her

1 + 9 =

Kontakt

Fotografen

8000 Aarhus

Tlf: +45 42679011