Har I brug for nye fotos af jeres ansatte i Aarhus?

Medarbejder Foto Aarhus er et landsdækkende bureau, med kontorer og fotografer i Århus. Vi fotograferer de ansatte hos virksomheden, så der er mindst mulig afbrydelse i jeres travle hverdag.

Det at vi er landdækkende gør, at vi kan levere fotos, der ser ens ud på tværs af alle jeres afdelinger og filialer. Samtidig mindskes transporttiden og vi holder dermed slutprisen nede til fordel for jer. Alt sammen til faste lave priser.

Medarbejder Foto aarhus

I beholder rettighederne til medarbejder fotos. Kvit og frit

Det vil sige, at I kan bruge billederne af medarbejderne til PR, reklame, emails, på internettet, facebook, i årsrapporter, på flyers, nyhedsbreve eller brochurer, uden at skulle aftale nærmere med os. Ikke nok med det – jeres fotos er altid tilgængelige via en webside, som I får eget login til.

I tæt dialog med kunden

Hele vejen igennem forløbet holder vi tæt kontakt med jer, så I ved, hvad der foregår og hvornår. I får et direkte telefonnummer til fotografen, så I kan planlægge nærmere uden at skulle igennem flere led.

Den store pakke

Vi er også velbevandrede i traditionel reportage, portrætter, reklame, web-tv og design til print og web, og kan trække på et stort netværk af kollegaer inden for journalistik og kommunikation. Så I kan med fordel kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan stykke en pakke sammen, der giver jer det nødvendige forspring overfor konkurrenterne.

Se mere om personale foto i Århus her