Fotografering af gravide maver i Aarhus

Gravid Fotografering Aarhus – Leder i efter en gravid fotograf, der med en kreativ tilgang til fotograferingen, elsker at fotografere “livet”, både før barnet fødes og efter det er født. Gravid fotografering behøver ikke være stift og kedeligt. Man kan lave mange spændende fotos med den gravide mave, både i fotostudiet og udenfor.

Er du gravid? Vil du gerne have foreviget din smukke mave, så du husker din første graviditet. Visse oplevelser må simpelhen ikke gå tabt, og fotografering af den gravide mave, er uden tvivl sammen med børnebilleder og brylluppet, de største øjeblikke i et menneskes liv.

Se vores gravid foto galleri her

gravid-i-naturen

Mavebilleder i Aarhus C – Gravid Fotografering

Vi har lige bygget et helt nyt fotostudio i hjertet af Aarhus centrum, og vi elsker at lave kreative mavebilleder af gravide her. Vi har fået lavet en masse spændende studiobaggrunde, håndlavet via Aarhus Teater, Kontakt os og hør mere om gravid fotografen i Aarhus.

Mavebilleder skal laves både kreative, og flotte. Jeg tilbyder både at fotografere via fotostudiet eller udenfor on-location eller hjemme hos jer selv. Man kan idag med de mange fotografiske muligheder, lave ligeså flotte mavefotos hos jer selv hjemme i privaten, som man kan lave i fotostudiet.

Fotografen er faktisk typisk mere kreativ on-location end i et fotostudie, hvilket de fleste gravid billeder bærer præg af.

Se flere smukke gravid billeder her

mave-foto1

Kreativ fotograf til flotte mavefotos i Aarhus

Er du gravid og vil gerne have din flotte gravide mave fotograferet? Vil du gerne have nogle kreative mavebilleder lavet ved en fotograf i Aarhus. Spændende billeder med glød og kreativitet.

Vi har lavet gravid fotografering i mange forskellige afskygninger og er altid med på nogle nye og sjove ideer. Kontakt os og hør nærmere om gravid fotografering i vores studie i Århus C. Din gravid fotograf i Århus.

Gravid fotografering Aarhuspå en sjov og naturlig måde. Jeg elsker at arbejde med de store gravide maver i naturen eller ihvertfald udenfor. Jeg synes billederne får mere liv og “power” over sig, når man ikke laver de opstillede studio fotos vi så ofte kender fra den lokale fotograf henne på hjørnet.

Mavebilleder handler om liv, det handler om et af livets største og meningsfyldte oplevelser, og derfor bør billederne også udstråle glæden ved det kommende liv.

Gravid foto

Mavebilleder på den naturlige måde

For mange tusind år siden, var vi mennesker ikke sat på jorden til andet end blot at formere os, akkurat ligesom alle andre pattedyr. Men i takt med vi udviklede os, kommer der også mere og mere personlighed og liv over det enkelte menneske.

Vi forsøger altid, som de kreative fotografer i Aarhus, at fange denne personlighed i vores gravidfotos. Vi laver altid vores mavebilleder på den naturlige måde og vi elsker at lave dem i naturen. Naturen rammer ligesom hele konceptet “graviditet” ind på en fantastisk livagtig måde.

gravid_fotograf

Smuk udenpå og indeni (gravid fotografering)

Der er intet så fint som en gravid kvinde. Jeg havde for nylig fornøjelsen at fotografere en af de rigtig smukke maver. Fotograferingen foregår altid i en afslappet og hyggelig atmosfære hos os. Ca. 4 uger før termin er oftest det bedste tidspunkt at få taget billeder af din fine mave.

Du er velkommen til at tage din mand/kæreste med, ligesom søskende måske også skal være med på nogle af billederne. Jeg vil dog koncentrere mig mest om fotografering af maven.

Som ved portrætfotografering i Aarhus tager jeg mange billeder, hvoraf jeg udvælger de allerbedste. Dem laver jeg første redigering af, før de bliver lagt op min hjemmeside i et personligt galleri, som kun du har adgang til.