Konference fotograf i Aarhus og Østjylland

Skal i afholde en konference Aarhus, enten med firmaet. I forbindelse med et specielt event eller lave en eller anden form for produktpræsentation for gamle og potentielt nye kunder, så sørg for at få lavet en flot fotoserie fra jeres konference.

Når vi laver billeder fra konferencer, events eller foredrag, så skyder vi rigtig mange billeder. Det betyder i får adgang til en masse friske nye fotos i kan bruge på jeres hjemmeside og på de sociale medier.

i forbindelse med et specielt event eller lave en eller anden form for produktpræsentation teasere for næste konference, orientering til ledelsen billeder fra mange sjove og spændende events i Aarhus og resten af Østjylland Konference fotograf Aarhus Professionel fotograf til Konferencer i Aarhus Gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende Konference fotograf i Aarhus og Østjylland

Professionel fotograf til Konferencer i Aarhus

Uddannet Fotojournalist og mange år som Fotograf Aarhus hvor jeg har jobbet med Pressefotos etc. Så har jeg også lavet mange spændende og utraditionelle konference billeder fra mange sjove og spændende events i Aarhusog resten af Østjylland.

Jeg leverer billeder fra alle slags konferencer til en god pris. Hos mig finder i stor erfaring og en hurtig levering. Ligemeget om vi skal fotografere PR, konferencer, møder og events, så får i altid mange billeder i super god kvalitet.

Gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende

Det er altid en god ide at hyre en erfaren fotograf med på holdet, når I skal holde en konference. På opgaven bevæger jeg mig ubemærket rundt og fanger stemningen og den gode atmosfære undervejs og fanger undervejs gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende. 

De billeder jeg laver, kan kan i benytte til mange forskellige formål

De billeder jeg laver, kan kan i benytte til mange forskellige formål. Det kan være omtale undervejs, artikler om resultater og personer, teasere for næste konference, orientering til ledelsen, stemningsbilleder til årsrapporter eller udgivelser og mange andre ting.

Skal i bruge en venlig, imødekommende og kreativ konference fotograf, der samtidig også kan lave medarbejder portrætter & film fra jeres konference. Så er i landet på den helt rigtige hjemmeside. Velkommen til AarhusKonference fotografi.

Skal i bruge smukke billeder fra smilets by?

Konference fotograf Århus

konference på Terrassen, Tivoli Friheden

I Tivoli Friheden går forretning og forlystelse op i en højere enhed. Både stedets teatersal og den tilstødende restaurant er velegnede lokaler til foredrag og forretningsmøder. Teatersalen har en gammel kukkassescene og 385 siddepladser under prismelysekronen. Men tag ikke fejl af faciliteterne: scenen har et moderne lys- og lydanlæg og en stab af teknikere, der fremskaffer den yderligere teknik, der måtte være brug for.

I sommersæsonen, når forlystelserne er åbne, er der nærmest ingen grænser for, hvad arrangementet kan krydres med. Deltagere kan udstyres med turbånd og frit forlyste sig eller gå en tur i pauserne og se på gøgl og aktiviteter – det giver helt ny energi til næste runde af det faglige indhold.

Konference på Hotel Nilles Kro

Hotel Nilles Kro er beliggende i naturskønne omgivelser ca. 12 km. nordvest for Århus Centrum. Den smagfulde indretning giver en helt speciel atmosfære som sammen med vores topmoderne kursus- og konferenceafdeling er de ideelle rammer – både for en hyggelig weekend og en vellykket konference – men også for den forretningsrejsende.

konference på Hotel & Brasserie Ferdinand

Hotel & Brasserie Ferdinand er et eksklusivt hotel og moderne brasserie på Åboulevarden – midt i det velbesøgte café-miljø langs den frilagte Aarhus Å i hjertet af Aarhus. I 2009 blev Brasserie Ferdinand kåret til årets brasserie i Danmark af “Den Danske Spiseguide”. Hotellet har en høj kvalitet og god service, og er et lille eksklusivt hotel med 8 lækre suiter på hver 70 kvadratmeter, 5 studio lejligheder og et moderne brasserie.

Der er ingen garage, men der kan bestilles parkering ved bestilling af værelser. Lej en suite på dagsbasis til konferencer eller private arrangementer. Suiten har bl.a. trådløs netværk, mødebord, sofaarrangement og fladskærm. Suiten har plads til op til 14 personer og kan lejes fra kl. 08.00-16.00. Der serveres kaffe, the, isvand og frugt i suiten, mens morgenmad og frokost serveres i brasseriet.