Børnefotografer i Aarhus til børnebilleder

Som professionelle børnefotografer i Aarhus, nyder vi at lave kreative børnebilleder af børn i alle aldre. Vi laver billederne både i fotostudio og vi laver billederne udendørs. Børnefotograf Aarhus (Århus). Der er masser af gode steder udenfor hvor man stort set året rundt kan lave livlige og glade børnebilleder.

Vi har flere gange brugt Botanisk Have, Moesgaard Museum, området ved Varna Palæet, vi har lavet mere rå børnefotos på Århus havn, vi har også fotograferet ved Godsbanen og Mindeparken.

Hils på den kreative børnefotograf her

baby foto aarhus

Børnebilleder med glød og glæde

Personligt gider vi ikke se på alt for opstillede og “smil på kommando” billeder fra et fotostudio. Det er fint at man laver de pæne portrætfotos af børnene i studio, men man bør krydre det med en serie udendørs billeder.

Børn er bare bedst i leg og hvor de kan føle sig frie og bevæge sig, som de har lyst til, uden lys lægning og fototeknik skal begrænse billedernes glød og glæde.

Børnebilleder med glød og glæde er uden diskussion, langt mere interessante at kigge på en opstillede billeder hvor børnene oftest ser utrygge ud på billederne. Børnefotograf Aarhus (Århus)

Professionel børnefotograf i Århus

Vi Alle godt at børn er vidt forskellige. Nogle børn har mere brug for tid til at slappe af og være sig selv foran kameraet og under selve fotograferingen. Det er vigtigt der er tid til de kan få lov til det. Det er når ungerne er mest afslappede, at vi fanger de allerbedste børnebilleder. Derfor holder vi os gerne i baggrunden og lader barnet lege. Desuden afbryder vi barnets leg så lidt som muligt.

Vi vælger altid de ikke opstillede billeder af de familier vi fotograferer. Vi nyder at fotografere jer i leg og gerne mens i fjoller med hinanden. På den måde indfanger vi meget bedre de helt naturlige udtryk.

Velkommen til Aarhus fotografen – Børnebilleder i børnehøjde, for det skal være sjovt at være ved fotograf. Børnefotograf Aarhus (Århus)

Når vi fotograferer børnebilleder og babyfotos er det vigtigste for os at barnet føler sig godt tilpas med alt det, der foregår.

Fotografering hjemme hos jer

Vi tilbyder selvfølgelig at komme hjem til jer i privat og lave børnebillederne hos jer.

Vi starter altid med komme hjem til Jer, hvorefter vi altid starter at få en god kontakt til barnet eller babyen. Så sætter vi lidt flash lys klar op og begynder at lave nogle billeder af barnet, mens de leger og hygger sig.

Ved at lave billederne på den måde bliver det nogle anderledes og kreative, men samtidigt personlige portrætter at dit barn i hjemlige og trygge omgivelser.

aarhus børnefotos

Studieoptagelse i Århus centrum

Der er også mulighed for at i kan komme ind i vores lækre fotostudie i hjertet af Aarhus centrum. Der vil vil vi også i første omgang komme starte med en god kontakt til barnet, så barnet eller babyen hygger og slapper af i de nye og måske lidt anderledes men også spændende omgivelser.

Vi har selvfølgelig på forhånd gjort klar med flash lys og opsætning, som vi har aftalt med jer på forhånd ønsker jer. På den måde skal der ikke gå så meget tid med at gøre klar og vi kan lave billederne mens jeres barn er frisk og mest oplagt.

Selve fotograferingen plejer ikke at tage længere end en lille times tid. Men det er meget afhængigt af det enkelte barn. Jeg laver billeder så længe barnet er oplagt og synes, at fotograferingen er sjov og spændene.

baby fotograf aarhus