Skal jeres lille guldklump foreviges?

Babyfotografering Aarhus er et af vores specialer, vi har mange kreative ideer og gode studio baggrunde og miljøer til babyfotografering i Aarhus. Herunder har jeg været ude ved et forældrepar, hvor de havde en gammel sofa stående. Det kom der så dette kreative babyfoto ud af 🙂

Søger du en passioneret fotograf i Aarhus, der fotograferer børn, babyer og familier, afslappet og uopstillet – i omgivelser hvor børn føler sig trygge, så er du det rette sted

Læs mere om babyfotos her.

Skal jeres lille guldklump foreviges?

Fotografering af mor og barnet

Først var jeg så heldig at få lov til at fotografere den smukke moder gravid i en serie vi lavede i naturen, for at give billederne mere dynamik og farver end i fotostudiet. Da hun så billederne blev hun så heldigvis, så glad at hun spurgte om jeg ikke ville lave billeder af deres baby efter fødslen.

Jeg fik så den ide at fotografere babyen, med billederne fra moderens graviditet, for at skabe en sjov sammenhæng mellem de 2 tidsperioder.

Se mere om fotografen her.

Indramning af fotografier

Få sikret jeres minder med  professionel Indramning af billeder og fotografier, stort udvalg i rammer hos Århus fotografi. Indramning af fotos og billeder ved din kreative fotograf i Aarhus. Vil i sikre jeres største minder, så sikrer jer i får lavet en professionel indramning af af fotos og billeder ved en erfaren indrammer. Vi samarbejder kun med de bedste indrammere i Danmark.

Se billeder fra familiefotografering