En fotograf der kan det hele

Giv din fotograf en udfordring – En titel for fotografer i en del af det fotografiske hus i Århus C. Det fotografiske hus i Århus handler om alle former for fotografering både til private og til erhverv. Vi er flere fotografer der har hver vores ekspertise indenfor fotografiet. Vi vil være de bedste til at lave billeder. Vi har samlet i huset en kæmpe erfaring indenfor mange fotografiske genrer.

Vi arbejder som reklamefotografer, modefotografer, portrætfotografer, erhvervsfotografer og bryllupsfotografer. Det skaber et hus med mange kompetencer til at løse netop jeres fotografiske behov. Vi kan lave alle slags billeder indenfor ovenstående genrer og bevæger også gerne ud i nye udfordringer.

Giv din fotograf en udfordring

Giv din fotograf en udfordring

Kreative fotografer elsker spændende visuelle udfordringer. Så er du en virksomhed med spændende visioner og mangler i en visuel sparringspartner til at få jeres virksomhed til at fremstå spændende og indbydende for jeres kommende kunder. Så vælg en fotograf med gåpåmod og blod på tanden. Vi vil frem her i verden og vi garanterer de flotte billeder.

Vælg os som jeres partner på det visuelle og vi sætter alle sejl ind for at lave de fedeste billeder i kan drømme om. Vores evner indenfor digital efterbehandling ligger også i en liga for sig, og i er derfor på alle områder i gode hænder ved os i det fotografiske hus. En fotograf i Århus C.

Giv din fotograf en udfordring

Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf til bryllup – et erhverv vi elsker. Hvorfor elsker vi så bryllupsfotografering? Jo bryllupsfotografering er sjovt fordi man næsten altid møder søde og glade mennesker. Brudeparret stråler som regelt ved kirken og ved festen. 

Man får som fotograf til bryllup mange ting foræret ved opgaver som bryllupsfotograf. Som uddannede fotografer med stor erfaring både indenfor reklamefotografering og fotojournalismen, samt portræfotografiet, ved vi hvad der kræves idag for at lave flotte bryllupsfotos.

Se bryllupsbilleder ved dygtig fotograf.

bryllupsfotografering

Bryllupsbilleder med personlighed

Bryllupsbilleder med personlighed, kræver sin bryllupsfotograf med personlighed. En fotograf der ved hvad han vil og hvilke ideer der skal prøves af med de enkelte brudepar. Ingen mennesker er ens og ikke alle er vant til at stå foran et kamera.

Med vores erfaring i branchen kender vi alt for godt hvilke kriterier en erfaren bryllupsfotograf møder på en bryllupsdag. Der er mange faktorerer der skal gå op i en højere enhed. Bla. lyset, vind og vejr, brudeparrets poseringer, feststedets og brudeparrets tidsplaner og meget andet.

Mega kreative bryllupsfotos.