Fotografering i børnehaver og dagpleje

Institutionsfotografering i Aarhus – Vi fotograferer i vuggestuer, børnehaver, legestuer og dagplejer på Jylland og Fyn og Sjælland.

Det anbefales at vi vælger en fotograferingsdato i perioden Januar til og med Maj, da vi så undgår højsæsonen og det mere pressede program.

Er din institution interesseret i at få en dygtig fotograf til at tage levende billeder af børnene i leg?

Fotograf Lone Brand, Aarhus

Fotografen bruger god tid under fotograferingen og leger med børnene, så billederne fremstår mere hyggelige og afslappede og i en god stemning. Dette giver som regel det bedste og mest afslappede børnefotos.

Dagplejeren får selvfølgelig et gruppefoto af børnene gratis. På den måde kan hun/han følge sine unger igennem årene ved en tilbagevendende aftale med os.

Små Minder er børne- og institutionsfotograf
Institution foto
Fotografering i børnehaver og dagpleje
Børnefotografer i Aarhus (Århus)
den klassiske institutionsfotografering
Familie og søskende fotografering
levende billeder af børnene i leg
børnefotografer
få taget institutionsbilleder
Institutionsfoto
Vi tilbyder fantastiske billeder af jeres søde børn
dygtige børnefotografer
få taget institutionsfotos i børnehaver og vuggestuer
Institutionsfotografering i Aarhus
Institutionsfotografering i Aarhus
Institutionsfotografering i Aarhus
Institutionsfotografering i Aarhus

Fotografering af vuggestuer, børnehaver, dagsinstitutioner og skoler

Fotografering skal være sjovt – Fotografering af børn i hverdagen i Aarhus, skal være sjov og afslappende for børn og voksne, så de bedste børnebillederne og udtryk kommer frem. Jeg gennemgår dagen med jer inden vi går i gang, og der tages hensyn til jeres særlige behov og ønsker.

Vi leverer altid børnebilleder fra børnehave og dagsinstitutioner i en god kvalitet, så i får mulighed for at give det i gave eller printe store forstørrelser ud og hænge op i hjemmet. (få taget institutionsbilleder)

læs mere om emnet her

Spontanitet og glød skaber gode Institutionsfoto

Jeg skal opleves som fluen på væggen, i børnehaven eller vuggestuen, som fanger børnene når de har det sjovest og er gladest, hvilket fx er når de gynger, laver sandslotte i sandkassen osv. Altså bliver der fotograferet på børnenes præmisser i Århus. (dygtige børnefotografer )

Jeg er en kvindelig fotograf i Aarhus, der nyder at fotografere børn i alle aldre, og jeg går altid til opgaven med stor indlevelse og engagement.

Fotograferingen af børnene i børnehaven, vuggestuen, dagsinstitutionen eller på skolen, bør altid være sjovt for alle parter. På den måde bliver billederne udtryksfulde og viser børnene som I ser dem i afslappet og sjovt miljø. (få taget institutionsfotos i børnehaver og vuggestuer)

Jeg løber altid dagens foto forløb igennem med institutionen/børnehaven/skolen, så selve fotograferingen på dagen er lige til, og derved kan tilgode se eventuelle alles ønsker og behov.

Som fotograf i børnehaver/vuggestuer og skoler bliver alle børnene fotograferet individuelt og efterfølgende, som gruppefotos. Der er både mulighed for fotografering af gruppebilledet indendørs og undendørs.

Gruppe-, personale og søskendefotografering

Udover portrætfotografering af børnene i dagsinstitutionen eller børnehaven og skolen, laver vi også gruppefotografering af stuerne/grupperne. De enkelte fotos af børnene sammen med evt søskende tilbydes før eller efter portrætfotograferingen. Vi laver også billeder af dagsinstitutionens personale, enten enkeltvis eller i grupper.

Weekendfotografering i dagsinstitutionen

Er der en mulighed for i kan samle ungerne på en søndag i dagsinstitutionen eller børnehaven, så kommer vi gerne på en søndag og laver billeder af børnene. På den måde skal fotograferingen ikke foregå i dagtimerne og personalets daglige rytmer.

Vi sørger for det praktiske – Institutionsfotografering i Aarhus

Fotografering i dagplejen giver altid søde og sjove samt spontane billeder af ungerne i leg og hyggelige stunder. Fotografen kravler så at sige “ned i børnehøjde” og fanger de gyldne små øjeblikke af børnene i leg.

Skriv til os og hør mere om fotografering i dagplejen. 🙂 Book os her til fotografering i jeres daginstitution