Erhvervsportrætter Aarhus – Hvis du er fotograf, og gerne vil tjene penge på dine billeder, så er det næsten uundgåeligt, at du skal kunne tilbyde erhvervsportrætter. I min egen forretning er det da også netop erhvervsportrætter, der fylder rigtig meget i min kalender.

Det kan måske lyde en smule kedeligt, men det behøver det SLET ikke at være.

Personligt nyder jeg virkelig de dage, hvor jeg skyder erhvervsportrætter, og hvor jeg for alvor får lov til at arbejde med udtryk og koncept. For nej – at skyde erhvervsportrætter er bestemt ikke bare sådan lige til.

Det er jo ikke ligegyldigt, hvilket udtryk direktøren for et større pensionsselskab har på billedet. Skal han være glad? Hvis ja – “hvor meget” glad skal han være? Skal han smile eller ikke smile? Lige på eller siden til?

Kan man slippe af sted med at have armene over kors? Er det ok at hans Rolex titter frem under skjorteærmet? Skal billedet være sort/hvid eller farve? Hvad med make-up og styling? (Erhvervsportrætter Aarhus)

erhverv billeder
byraadsmoede
billeder fra virksomhed
Erhvervsportrætter Aarhus
Erhvervsportrætter Aarhus

Hvad indeholder workshoppen?

På workshoppen vil jeg blandt andet vise:

  • alt det udstyr, jeg bruger, når jeg er på farten
  • hvordan jeg sætter et mini-studie op hos en kunde, og hvorfor det ikke er ligegyldigt, hvordan man gør
  • hvordan jeg arbejder med en model, når modellen er en direktør
  • hvordan jeg lyssætter mine bedste skud
  • hvordan man med fordel kan blande speedlights og studielamper
  • hvordan jeg skyder gruppebilleder (vel nok den sværeste disciplin af dem alle!)

Ved jeg overhovedet hvad jeg snakker om? Ja, det skulle jeg mene.

Igennem de sidste 2 – 3 år har jeg skudt for nogle af landets største virksomheder og brands. Ikke kun erhvervsportrætter, men også billeder til kataloger, corporate film og meget meget mere. Mine kunder tæller blandt andre Pepsi, Marabou, Carlsberg, Tuborg, Stimorol, Heineken, forskellige magasiner og blade som ZOOM, Gear, Se&Hør, BT, Ude&Hjemme, et pensionsselskab, et af landets førende advokatfirmaer, og mange mange flere. (Erhvervsportrætter Aarhus)

Hvad er målet med workshoppen?

Mit mål med workshoppen er klart! At give dig de fornødne kvalifikationer der skal til, for at du kan skyde salgbare erhvervsportrætter

Kan jeg garantere, at du bagefter vælter dig rundt i kunder? Nej, naturligvis ikke. Men jeg kan garantere dig, at jeg fortæller dig ALT hvad jeg ved omkring det at skyde erhvervsportrætter. Resten er op til dig.

Bonus

Når du skal ud at sælge dig selv og dine billeder til nye kunder, så er det alfa omega, at du har nogle gode skud med i din portfolio. Også det klarer vi den søndag.

Jeg har nemlig allieret mig med en erfaren model, og han møder op i jakkesæt, skjorte og slips. Og ham får du lov til at skyde – helt selv. Med hjælp fra mig hvis nødvendigt naturligvis. Med andre ord, du går derfra med sikre skud i kassen. Lige til at opdatere din portfolio med.

Da jeg startede min fotografkarriere, vidste jeg absolut intet om, hvordan mit kamera fungerede. Jeg anede intet om ISO, blændetal eller lukkertid. Jeg vidste heller ikke, hvordan jeg skulle skaffe kunder, hvordan jeg skulle opbygge et brugbart website og portfolio, eller hvordan mit logo skulle se ud og hvorfor.

Jeg var mildest talt på bar bund, og alligevel lykkedes det mig, at skabe en indkomst jeg kunne leve af, på kun 3 måneder. Altså 90 dage. Hvordan jeg gjorde, fortæller jeg alt om i løbet af Photography Business Bootcamp, og jeg giver dig alle muligheder, for at gentage min succes i din egen forretning.

På Photography Business Bootcamp fortæller jeg ikke kun om, hvordan jeg fik min forretning til at blomstre. Du kommer også til at møde et par af de personer, der rent faktisk gjorde det muligt for mig.

Så når jeg fortæller dig, at du skal hive fat i en dygtig programmør eller en analysemand til dit website, så lader jeg den ikke ligge der – jeg introducerer dig simpelthen personligt for dem jeg selv bruger, du vil endda møde én af dem face to face, og naturligvis få udleveret nødvendigt kontaktinfo. Lige til at gå til.

Se flotte medarbejderportrætter her