Portrætfotograf – det nye univers

Portrætfotografering Aarhus og omegn nyder vi at få lov til at udfolde vores kreative gener. Portrætfotografering skal være nytænkende og kreativt. Der skal laves billeder med spændende brug af lys og gode lokationer. Portrætfotografering handler for os om at fange det personlige. Professionelle portrætbilleder til CV, hjemmesiden, af ansatte, pressemeddelelse , brochure eller reklame – Til hele Danmark!

portrætfoto
Portrætfotografering Aarhus

De små spontane øjeblikke

De små spontane øjeblikke hvor motivet bare er sig selv og i sit rette element. En fotograf fra Århus, betyder også stort kendskab til byen og dens mange muligheder. Århus er en lækkerbisken for en nytænkende portrætfotograf.

Professionel portrætfotograf med øje for detaljerne. Jeg har en afslappet fremgangmåde, hvor igennem vi får det naturlige smil frem.

portraet-fotograf-aarhus

Fotograf til mennesker – Portrætfotografering Aarhus

En overskrift som “fotograf til mennesker”, synes vi rammer lige i øjet. Det handler om det personlige fotografi og om det enkelte menneske. Vi vi med vores portrætfotos gerne fange de rette øjeblik, det sekund hvor personen bare føler sig godt tilpas og i sit rette element.

Mit mål som portrætfotograf er altid det samme: at skabe et stilrent og udtryksfuldt portræt.

Fotografering hos os handler om dig og det du gerne vil vise modtageren. Det kan være alt fra billeder til din virksomhed på nettet, til en reklame, eller til private sider som facebook, linkedin og evt dating profil fotos.

Portrætfotografering Aarhus

Kreativ portrætfoto i Århus

Vi laver altid nytænkende og kreative portrætfotos i vores fotostudio i hjertet af Århus Centrum. Vil i have en billedserie hvor vi kombinerer studio fotograferingen, med en halv times fotografering i vores rå baggård i Aarhus. 

Vi garanterer stor forskellighed i de portrætter i får lavet ved os. Vi kan sikre jer alsidighed og personlig udtryk i jeres portrætfotos. Skriv til os og hør nærmere om portrætfotografering i Århus Centrum- smilets by.

Vi har stor erfaring med alle former for portrætfotografering:

  • Virksomhedsportrætter
  • Facbook Portrætter
  • Modelfotografering
  • Dating profil fotos
  • kreative erhvervsportrætter
  • Virksomhedsprofilerings portrætter
  • Linked in portrætfotos
  • m.m

Læs mere om fotografering her.