Fotograf til grupper og famile fotos Aarhus

Fotografering af grupper og familie – Vil i gerne overraske jeres forældre, en kæreste eller bare have lavet et veninde foto af jer selv? Så har vi specialiceret os i at lave fotografering af søskende par og familier. Både i vores fotostudie midt i Århus C. Hvor vi også har mulighed for at lave billeder i en

mere rå baggård som ligger i forlængelse af vores fotostudie midt i Århus. Familie og gruppe fotografering. Vi tager familie– og gruppebilleder både i og uden for studiet. (Fotografering af grupper og familie)

fotografering af søskende og famile

Sjove familiefotos

Familefotos af jer alene, sammen med børn eller børnebørn eller endnu større famileportrætter med både onkler og tanter etc er intet problem. Vi laver både klassisk opstillede famile portrætter og lidt mere sjove og “bevægelige” billeder, så billederne får et look der har mere “liv” end det typisk opstillede familie og gruppe foto.

Fotografer selv flotte gruppebilleder til julekort, virksomhed, bryllup eller familiefest.

Fotografering af grupper og familie
Sjove familiefotos
Gruppe fotografering
Sjove familie foto

Gruppe fotografering

Vi laver alle former for fotograferinger af både store grupper, famile gruppe fotos og meget andet. Det handler som fotograf om når man laver fotografering af større grupper, at sikre sig alle på billedet føler sig godt tilpas og at fotografen fanger glimtet i øjet på alle personerne på billederne. Din fotograf i Aarhus til famile og gruppefoto.

Fotografering af større og mindre grupper. Familiefotos, erhvervsgrupper eller saml dine venner til en sjov fotografering. Et portrætfoto af børn, familie og andre gruppe’r er alletiders gaveidé. Vi er eksperter til at løse sådanne opgaver til en fornuftig pris. (Fotografering af grupper og familie)

Læs mere om portrætfotografering her.