Newborn fotografi, hvad bør du vide, før du booker?

Newborn fotografi, hvad bør du vide, før du booker? Newborn billeder Århus, er fuldstændig uimodståelige og unikke. Det helt nyfødte barn ændrer nemlig hurtigt udseende, og lemmerne folder sig ud. Derfor gælder det om at være hurtig, hvis du skal nå at fotografere din nyfødte baby.

Du kan få lavet de mest bedårende billeder af dit nyfødte barn hos en professionel fotograf. Når du gør det, så får du nogle billeder, der er af en meget høj kvalitet og nogle billeder, som er taget lige nøjagtigt i det rette sekund. Husk at bestille tid til en photoshooting i rigtig god tid.

nyfødt i Århus

Book i god tid

Det er vigtigt, at billederne bliver taget inden for de første 10-15 dage efter fødslen. I den forholdsvis korte periode vil babyen nemlig stadig have sammenfoldede lemmer, den vil sove meget uden at blive forstyrret, og der kan derfor blive taget de helt rigtige newborn billeder, som ikke kan tages senere. Du kan sagtens få taget babybilleder efter de 15 dage, men skal det være newborn, så må du tidligt ud.

Derfor giver det god mening at få bestilt tid hos fotograf Århus, i god tid. Gerne inden barnet er født. Så kan du nemlig være sikker på, at du kan få en tid. 

Glem nu ikke julegaven til bedsteforældrene

smukke newborn fotos i Aarhus

Selve fotograferingen

Når der er tale om børn – og især babyer – så vil fotografen give sig god tid til at gennemføre både opsætning og fotografering. Kom gerne i god tid, så baby kan nå at falde godt i søvn. Stress påvirker selv små babyer, så det er vigtigt med ro og fred, mens fotografen gør klar til fotograferingen.

Du kan selv få indflydelse på, hvordan din baby skal foreviges. Du kan enten selv have nogle rekvisitter med, eller du kan låne nogle af fotografens. Det kan enten være de traditionelle lammeskind eller lignende, eller det kan være noget mere utraditionelt som en papkasse eller en dametaske. Der er ingen regler i den retning.

Et newborn billede kan enten være med babyen alene, eller det kan være sammen med mor og far eller hele familien. Du kan eventuelt få lavet en blandet serie, hvor der bliver nogle solo-portrætter og nogle billeder, hvor I er flere personer på. 

I bestiller selv, hvor og hvordan billederne skal tages, og I afgør også, hvordan de forskellige opstillinger skal være. Aftal det gerne med fotografen i forvejen. En sovende nyfødt er et taknemmeligt motiv, men det kan komponeres på et hav af forskellige måder. Kontakt Århus fotografi så snart i beslutter jer for at få lavet en kreativ newborn fotografering.