Virksomhedsportrætter til hjemmeside og katalog

virksomhedsportræt hos Audi – Vi blev ringet op af Audi, der gerne ville have lavet nogle nye virksomhedsportrætter. Det takkede vi selvfølgelig ja til og pakkede vores udstyr sammen og havde en super hyggelig dag med personale og ledelse ved Audi.

Virksomhedsportræt hos Audi

De ville gerne have at virksomheden på en måde indgik, som tema bagved, for at skabe så bred genkendelse for kunderne, som muligt. Vi lavede en del forskellige opstillinger, så de havde en del forskellige portrætter at vælge imellem.

Læs mere om vores virksomhedsportætter hervirksomhedsportræt-hos-Audi2 virksomhedsportræt-hos-Audi3 virksomhedsportræt-hos-Audi4 virksomhedsportræt-hos-Audi5 virksomhedsportræt-hos-Audi6

Igennem virksomhedsportrætter af medarbejdere og ledere skildrer jeg hvem I er. Portrætfotografering af medarbejder kan forgå i mit studie. Få taget dit portræt til virksomheden eller andet professionelt brug. Som erhvervsfotograf kan jeg tilbyde forskellige fotomuligheder, som vil styrke dit eller virksomhedens brand. Jeg laver både traditionelle virksomhedsportrætter men arbejder også med reportager og billedserier, der giver et unikt indblik i dagligdagen i din virksomhed. Professionel fotograf, hvor fokus er erhvervslivet og virksomhedsportrætter, produktbilleder i livsstils genren, og international bryllupsfotografi. Gode virksomhedsportrætter kræver talent, uddannelse og erfaring. Du har brug for en fotograf, der kan se og præsentere din virksomhed i det det helt rigtige lys. For at få disse attraktive fotos i høj kvalitet, ansæt en professionel fotograf, dette vil hjælpe dig med at give det rigtige indtryk af din virksomhed.