Utraditionelle børnefotos i Aarhus

Søger i en børnefotograf i Aarhus, der laver sjove, kreative og utraditionelle børnefotos? Børnefotos der er søde, sjove og ærlige og viser barnet lige præcis, som barnet er.

Børnefotografering skal være både sjovt og hyggeligt. Barnet skal føle sig godt tilpas, og børnefotografen skal sikre at skabe en god og hyggelig stemning, så børnebillederne bliver naturlige og ærlige.

Børnebilleder uanset om fotografen hedder Savage, Bebe, Couture, så skal de have masser af personlighed og spontanitet. De bedste børnefotos bliver til i et skønt samspil mellem fotografens kreativitet og børnenes legeglæde.

børnefotografer i Aarhus
børnefoto Aarhus
børnefotografi Aarhus C
børnefotografering i Aarhus

Børnefotografering i fotostudie midt i Århus C

Med vores lækre fotostudie midt i Aarhus centrum, og med muligheden for mange forskellige fotobaggrunde og spændende møbler og vores private rå baggård, kan vi lave mange forskellige børnebilleder på en time.

Vil i gerne have sjove og anerledes børnefotos fra fotostudiet, kan vi lave billederne fuldstændig, som i gerne vil have billederne. Vi kan også tilbyde indramning af fotografier via indrammer i Århus.

Se flere flotte børnebilleder her.

børnefoto fra fotostudie Aarhus
børnefoto fra fotostudiet i Aarhus
børnefotografi fotostudie Aarhus
børnefotografering fotostudie Aarhus

Børnefotos lavet i naturen

Vil i gerne have lavet nogle smukke og sjove børnefotos i naturen ved Århus, så er der mange spændende og smukke naturområder i Århus og omegn. Børnebilleder i naturen giver mulighed for at barnet kan bevæge sig og lege imens fotografen laver kreative børnebilleder.

børne billeder Aarhus
børnefoto taget ved Aarhus
børne fotos Aarhus
børnefotograferne i Aarhus

Børnefotografering i naturen er en af de ting vi elsker at lave, som børnefotografer. Især fordi vi oplever at børnene hygger sig mere og har mulighed for at lege med de mange forskellige ting der ligger i naturen, hvilket for barnet til at glemme fotografen er der og laver billederne.

Andre sjove steder til børnefotografering i smilets by

Udover fotostudiet og de grønne områder i Aarhus, kan man faktisk godt få flotte billeder ud af bygninger, urban baggårde og vintage miljøer. Der er steder såsom Dokk1, Latinerkvarterets smukke rustikke baggårde.

Der er også muligheder ved Aros i den “farvede cirkel” eller ved den “uendelige bro” tæt på det hyggelige Varnapalæet. Vi kunne også tage en tur ind i “Den gamle by” inden der kommer for mange mennesker. Eller ud til de rustikke områder ved Moesgaard Museum. Mulighederne er mange og vi er med på stort set alle ideer.

Læs flere artikler om fotografering i Aarhus: