Årets kæreste julegave: en boudoir-fotografering. Har du svært ved at finde på, hvad din kæreste skal have i julegave, så ligger der en god løsning lige for: Du kan nemlig give ham eller hende nogle fuldstændig forrygende boudoir-billeder af dig selv. Den type billeder er meget personlige, og det er en kunst at tage dem, så de bliver tilpas erotiske, uden at blive vulgære. 

Lige præcis den hårfine balance formår den professionelle fotograf at finde. Du bør derfor ofre det, det koster at få lavet sådan nogle vidunderlige billeder af dig selv hos en dygtig fotograf. Det fortjener du, go det fortjener din kæreste.

Læs mere om fotoopgaver i Aarhus

Hvad er boudoir-billeder?

Hvad er boudoir-billeder?

Boudoir-billeder er en særlig kunstart inden for fotografering. Det er billeder, som typisk bliver taget af kvinder, der enten har meget lidt tøj på, eller som er nøgne under et tyndt klæde. Billederne er søde og erotiske på én gang, og de er aldrig pornografiske.

De viser altså letpåklædte eller let tildækkede kvinders krop og udstråling i et set-up, der illuderer et soveværelse eller et påklædningsværelse. Oprindeligt betyder det franske ord, boudoir, et påklædningsværelse for adelige eller andre fine kvinder. Sådan et er der ikke mange, der har længere. Til gengæld lever begrebet i bedste velgående inden for fotografi-verden.

Mangler du Morgengaven?

boudoir_studio_foto

Det kræver sin fotograf

Det kræver meget af fotografen at skabe gode boudoir-billeder. Dels skal der være det helt rigtige set-up, og dels skal vedkommende instruere kvinden i, hvordan hun skal posere for at få det helt rette udtryk. Desuden skal lyset sættes helt perfekt, og kvindens krop og udstråling skal fanges på den allermest charmerende og flatterende måde.

Samtidig skal billederne være sensuelle og knivskarpe. De billeder skal være perfekte på alle måder, og det er fotografens opgave at skabe forudsætningerne for det. 

Hvad er boudoir-billeder?

Den perfekte julegave – en boudoir-fotografering

Der er en stor glæde ved at give boudoir-billeder i julegave til sin elskede. De er meget personlige, de er et resultat af godt håndværk og der er garanti for, at modtageren bliver lykkelig for gaven. Der ligger nogle dejlige løfter i den type billeder.

Boudoir-billeder er meget populære. De bliver ofte brugt som morgengave ved et bryllup, men også i forbindelse med fødselsdage, årsdage eller jul er der mange, der bestiller tid hos fotografen til sådan nogle dejlige personlige gaver. 

Modtageren af boudoir-billeder vil opleve en umiddelbar glæde ved at se sin elskede se så fantastisk ud for hans eller hendes skyld. Desuden ligger der et slet skjult løfte om, at både giver og modtager af sådan en gave kommer til at få en ualmindelig god jul.

Vi fotograferer også i Midtjylland