En fotograf med noget paa hjertet

Diverse fotoopgaver i Østjylland – Hvis man starter som fotograf med missionen udelukkende at vinde priser og tage de store anerkendte medaljer i world press photo og Austrian super Circuit, så er man uden tvivl kommet skidt fra start.

Hvis du vil være en dygtig fotograf, og samtidigt have din egen stil, så bør du arbejde med fotografering lige fra hjertet.

Modefotografering Aarhus

Denne smukke unge dame vil gerne være fotomodel, og da modelbureauerne i Aarhus, gerne vil have fotos, der ikke er for modefotos agtige (dem vil de selv lave), så er det en god ide at lade portrætfotografen, lave dine første modelfotos. Modelfotografering Aarhus fotografi, skriv eller ring og hør nærmere :-)

fotografer-med-hjerte

Fotografer med en historie

Fotojournalisterne arbejder med billeder som en fortælling. Billedet skal fortælle en historie og vise med ét billede, hvad en hele artikel handler om. Hvordan komponerer man billeder så spændende at et enkelt billede kan fortælle den samlede historie. Danmark har nogle af verdens bedste fotojournalister. De har vundet mange priser for deres meget stærke billeder.

Læs mere om fotografiet her.

fotojournalisterne-fotograf

Fotografer med attitude

De nye fotografer der kommer frem. Kommer med en ny og frisk tilgang til fotograferingen. Billeder blandes med foto manipulation, fotograferne blander virkeligheden med den opdigtede og de mange digitale muligheder understøtter fotografernes muligheder for at manipulere med billederne flytter de etiske og moralske grænser for hvad det oprindelige billede kontra det det manipulative.

Hvad er rigtigt og hvad er forkert. De nye fotografer flytter grænser, men hvor ender det?

Spændende billeder ved prisvindende fotograf.

foto-Manipulation

Fotograf i Aarhus – En portrætfotograf, en bryllupsfotograf, en reklamefotograf, en erhvervsfotograf.

Fotoopgave for Georg Jensen

Georg Jensen bad os om at lave billeder af deres smukke designs, samt stemningsbilleder fra Georg Jensen butikken i Aarhus gågade. Georg Jensen designet er både unikt, smukt og flot lavet.

Derfor er det også en anerledes opgave at få, som fotograf, da man med de smukke designs kan lave mange flotte kreative billeder af dem.

Louis Nielsen optiker

Louis Nielsen har været igang med at istandsætte flere af deres butikker i Jylland, og vi fik opgaven at lave stemningsbilleder fra flere af deres butikker før og efter åbningen af de nye butikker.

De ville gerne have lidt reportage billeder fra selve butikken og senere når de nye butikker står klar, fotos fra facaden, grand opening etc. Vi nyder at lave denne slags stemningsbilleder, som fotografer i Aarhus.

Louis Nielsen

Aarhus fotograf laver 50 års jubilæum

Ud af de tusindvis af reklamefotografer i Aarhus, valgte Ole Lynggard os, til at stå for fotografering af deres 50 års jubilæum i København. Foto opgaven gik ud på at følge Ole Lynggard firmaet i dagtimerne i virksomheden, hvor man så hvordan de fremstillede de super smukke smykker.

Herefter fulgte fotograferne med Ole Lynggard til dinner og fest samt smukt sammensat modeshow til de sene nattetimer. Der blev blev taget flere tusinde fotos, som Ole Lynggard selvfølgelig fik af os.

Diverse fotoopgaver i Østjylland

Fotograf til valgplakat – Valgplakat fotografering Århus

Fotografen i Aarhus, tilbyder valgplakat fotografering. Stiller du op til valg og kunne du godt tænke dig et portrætfoto, “der sælger budskabet”. Taget ved en fotograf, der har stor erfaring med fotografering til både lokalvalg og folketingsvalg.

Valgplakaten bør sælge et budskab, det handler om man med et enkelt fotografi kan skabe både troværdighed og tillid. Derfor er det vigtigt at vælge en professionel fotograf til at lave dit portrætfoto til valgplakaten. (Diverse fotoopgaver i Østjylland)

Fotografering af Newborn

Fotografering af de helt små og nyfødte (newborn) er noget, der tager lidt tid. Da babyen helst skal sove under selve fotograferingen, kræver det ofte man laver billederne hjemme i privaten hos jer selv.

Babyen føler sig bedst tilpas i vante omgivelser og vi har selvfølgelig forskellige remedier med til at fotografere den lille Newborn op imod. Små kasser, hatte etc.

Vil i gerne have lavet en sød newborn serie, så skal i helst kontakte os en lille måned før selve fødslen, så vi kan få planlagt en dato for selve fotograferingen af den lille ny.

Læs mere om baby fotografering her.

Læs flere artikler: