Billeder til virksomhedsprofilering ved “Boligmarkedet”

Virksomhedsprofilering – Vi blev ringet op af marketing for “Boligmarkedet”, avisen + hjemmeside, at de skulle bruge nogle nye medarbejderfotos til virksomhedsprofilering på deres hjemmeside. Vi tilbød dem vores “følg jeres virksomhed for en dag” og de sagde ja. Vi startede med at lave stemningsbilleder på kontoret og fangede “ånden” i virksomheden. Herefter lavede vi de mere “seriøse” virksomhedsportrætter af ledelse og personale.

bolig5
bolig1
bolig4
bolig6

Lidt historik om “Boligmarkedet”

Boligmarkedet A/S blev etableret i 2008 og er ejet Dansk Ejendomsmæglerforening, den er i dag Danmarks største boligavis. Boligmarkedet blev etableret for at sikre ejendomsmæglerbranchen god og billig emneannoncering rundt i hele Danmark.

De udvider løbende vores udgivelsesområder og vores forventning er, at vi i løbet af få år vil være en landsdækkende avis, til glæde for branchen og andre boligrelevante annoncører.

Boligmarkedet er ejendomsmæglerbranchens egen avis, som er med til at give læseren det bedste og nemmeste overblik over, hvad der er til salg på boligmarkedet. (fotograf Aarhus)

Virksomhedsprofilering Aarhus – adwords bureau, reklamebureauer, branding, bannerdisplays, 3d, b2c, reklame, b2b, bannere, annoncer, design, logo – firmaer. Branding, produkt- og virksomhedsprofilering. Markør hjælper dig med branding af dit produkt og/eller virksomhed. Skil dig ud fra mængden

Virksomhedsprofilering
Sådan ser billederne så ud på hjemmesiden …..

Læs også: