Idag fik vi opgaven at fotografere bryllup i Aarhus. Vielsen var i Vor Frue Kirke og bryllupsfesten foregik på Varna Palæet i Marselisborg. Vi var med både før under og efter vielsen ved vor Frue Kirke og efter det store ja i kirken. Kørte vi mod det romantiske Varna Palæet ved skoven og vandet i det fantastiske Marselisborg område.

Skal du arrangere bryllup i eller nær Århus, så har du mange gode muligheder for at skabe de bedste rammer for brylluppet. Billeder fra brylluppet i høj opløsning til print-selv. Billederne følger selvfølgelig med i en kvalitet, der giver jer mulighed for selv at printe.

Bryllupsfotografering i Århus – Bryllup i Aarhus

Vi har fotograferet over 300 bryllupper i Århus smilets by. Vi kender byen, som vores egen bukselomme. Det giver også jer, som brudepar en sikkerhed og tryghed for i får nogle flotte og professionelle minder fra jeres store dag.

Vi ved hvor alle de fede og utraditionelle bryllupslokationer ligger i og omkring Århus C og resten af Østjylland for den sags skyld.

Hvad end du tænker bryllup på en flot restaurant, hyggelig café eller selskabslokaler eller måske ville foretrække bryllupsfest i gamle industrilokaler i Aarhus? Hold jeres drømmebryllup hos i Aarhus.

I vores rustikke lokaler er alt muligt. Vi inspirerer, vejleder og sørger for at skabe et uforglemmeligt bryllup til jer. Professionel rådgivning. Unikke bryllupslokaler.

Læs også: